Yeni Başlayanlar içinde Şifre Kırma konusu , Arkadaşlar bu konuyu araştırdım son sayfada buna benzer bisey var ama onu ben anlayamadığım için bu konuyu açtım.Öncelikle çocuklar için sakıncalı bi bölüm. Mesela pc niz kitli.kullanıcızda şifre var ve ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
High Üyesi
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 76
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu konuyu araştırdım son sayfada buna benzer bisey var ama onu ben anlayamadığım için bu konuyu açtım.Öncelikle çocuklar için sakıncalı bi bölüm. Mesela pc niz kitli.kullanıcızda şifre var ve siz bu şifreyi unuttunuz. Öncelikle pc ye reset atıyoruz.Sonra sürekli "F5" basıyoruz.Bi süre sonra karşımıza bi ekran çıkıcak.En üstten "Ağ Desteği İle Güvenli Mod" veya "Güvenli Mod" oklarla geliyoruz ve entere tıklıyoruz.İşletim sistemi çıkıyo onu direk enterle geçiyoruz.Sonra Yeni bir kullanıcı açılıyor."Administratör" Bu kullanıcıya giriyoruz.Kullanıcı Hesaplarına girip şifreli olan kullacının şifresini kaldırıyoruz. tekrar pc mize reset atıyoruz ve pc eski halinde.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
High Üyesi
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağ desteği ile girdikten sonra ağda bulunan bi windows yüklemesini tanıtmassanız windows açılmaz yanlış bilgilendirme....ayrıca bu kadar uğraşmaya gerek yok dostum... oturum açılma ekranında 2 kere ctr - alt - delete ye bas sonra gelen ekrana kullanıcı adına administrator yaz aynı işlem..ordan kaldırırrısn gene...
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Thread Tags |
| halindeki şifreleri kırma |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ATV Maçlar için Gerekli Şifre | d3li35-5 | Euro 2008 | 1 | 06-07-2008 08:07 |
| Bios Şifresi Kırma Programları | *GOGO* | Yeni Başlayanlar | 0 | 10-05-2007 00:56 |