Yeni Başlayanlar içinde Foruma Resim Ekleme ( Resimli Anlatım ) konusu , Foruma resim eklemek için öncelikle bir resim upload sitesine ihtiyaç vardır . ben imageshack i kullandım . Açılan sayfada Gözat a basıp bilgisayardan foruma vereceğimiz resmi seçiyoruz ardından Host İt ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) |
|
Banlı Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foruma resim eklemek için öncelikle bir resim upload sitesine ihtiyaç vardır . ben imageshack i kullandım . ![]() Açılan sayfada Gözat a basıp bilgisayardan foruma vereceğimiz resmi seçiyoruz ardından Host İt butonuna basıyoruz. ![]() Ardından yeni açılan sayfada kırmızı çerçeveye aldığım yer yani Hotlink For Forums (1) deki URL yi aynen kpyalayıp konuda resmi koymak istediğimiz yere yapıştırıyoruz. ![]() İşte koyduğumuz resim. Sadece bu kadar. Herkese Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Msn kosp Burada (Resimli Anlatım) | badboy931993 | Knight Online | 1 | 07-16-2008 14:27 |
| Youtube'ye Video Ekleme - resimli anlatım | d3li35-5 | Yeni Başlayanlar | 1 | 02-14-2008 12:03 |
| Msn Adresiniz Çalınırsa !!! (Resimli Anlatım) | PeSimiSt | Msn, Icq, IRC, Yahoo Messenger, Skype, Trillian | 1 | 10-12-2007 19:23 |