Öneri ve Şikayetleriniz. içinde Reklamla ilgili konusu , Adminler şu her sayfa yenilenince tekrar tekrar çıkna kontör reklamı mümkünse kaldırabilebilirmi yada 1 kere cıksa çünkü siteye giriom çıkıyo kapatıyorum konuyu okucam tekrar yeni sayfa açılıyo tekrar kapatıyorum cvp ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Adminler şu her sayfa yenilenince tekrar tekrar çıkna kontör reklamı mümkünse kaldırabilebilirmi yada 1 kere cıksa çünkü siteye giriom çıkıyo kapatıyorum konuyu okucam tekrar yeni sayfa açılıyo tekrar kapatıyorum cvp yazcam yine reklam çıkıyor
şuna bi çare bulsak |
||
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
noscript kullanarak reklamları engelleyebilirsiniz.
İndir > [Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın] Araçlar > Eklentiler yolunu takip edip, NoScript eklentisine ulaştıktan sonra seçenekleri tıklayarak kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ayarlar için durum çubuğunda ki simgeyi de kullanabilirsiniz. [Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın] [Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın]
|
|
|
#5 (permalink) |
|
yeni üyeleri karşılama bandomuz o bizim
![]() keyfini çıkarın ![]()
[Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın][Üye Olmayanlar Forumdaki Linkleri Göremezler.Ücretsiz Üye Olmak İçin Tıklayın] BöÖöÖö |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Okçuluk ile ilgili Herşey !.. | d3li35-5 | Diğer Sporlar | 1 | 02-03-2008 23:26 |
| Kezman ile ilgili haberler | Ozi | Fenerbahçe | 0 | 01-16-2008 18:20 |
| Erkeklerle Ilgili Gerçekler.. | PrenSeS | Erkekce | 0 | 01-12-2008 13:10 |
| Css ile ilgili Herşey | SanalsysteM | Counter-Strike | 0 | 10-28-2007 15:51 |