Karşıyaka içinde KSK SAVAŞTAN ÇIKTI konusu , KSK SAVAŞTAN ÇIKTI Frmhigh.Com - KSK SAVAŞTAN ÇIKTI Antalya'da 2 farklı yenik duruma düştü, 10 kişi kaldı ve olaylara rağmen puan aldı. İki kez küfür yüzünden seyircisiz oynayan Kaf Kaf ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
#1 (permalink) | |
|
KSK SAVAŞTAN ÇIKTI Antalya'da 2 farklı yenik duruma düştü, 10 kişi kaldı ve olaylara rağmen puan aldı. İki kez küfür yüzünden seyircisiz oynayan Kaf Kaf Antalya'da yaşananların faturasını merak ediyor Antalya'da 2 farklı yenik duruma düştü, 10 kişi kaldı ve olaylara rağmen puan aldı İki kez küfür yüzünden seyircisiz oynayan Kaf Kaf Antalya'da yaşananların faturasını merak ediyor Sahaya atlayan seyircilere ve koltuk yağmuruna tepki gösteren yönetimin gözü PFDK'nın kararında Bank Asya 1.Ligi'nde önceki akşam Antalya Atatürk Stadı'nda oynanan maçta 2-0 geriye düşen, 10 kişi kalan ve 9 oyuncusu kart gören Karşıyaka, güçlü rakibinden 2-2'lik skorla 1 puanı koparırken maç sonu yaşanan olaylar yine gündeme oturdu. Karşılaşma sırasında 3 Antalyasporlu fanatik sahaya girerken, maç sonu evsahibi ekip taraftarlarının KSK'li seyircilere koltuk atması tansiyonu yükseltti. Gözler PFDK'da Hiç bir olayın yaşanmadığı İstanbulspor maçı yüzünden sahası kapanan ve en kritik Erciyes maçını seyircisiz oynamak zorunda kalan, daha önce de küfür yüzünden Sakaryaspor'u boş tribünler önünde ağırlayan Karşıyaka, Antalya'da yaşananlardan sonra federasyonun vereceği kararı merak ediyor. Geçtiğimiz hafta buna benzer olayların yaşandığı, seyircinin sahaya girdiği Bolu-Kocaeli maçından çıkacak PFDK kararını merakla bekleyen yeşil-kırmızılılar, Antalyaspor'un da ceza almasını umuyor. Otobüsler taşlandı Uzatma dakikalarında yedikleri golü hazmedemeyen Antalyasporlu taraftarlar Karşıyaka kafilesini taşıyan otobüsü şehir çıkışında taş yağmuruna tuttu. Olayda yaralanan futbolcu olmazken, KSK'li taraftarları taşıyan otobüslerin taşlanarak camlarının kırılması bu kez kan dökülmesini engelleyemedi. Başından yaralanan KSK'liler hastanede tedavi olarak taburcu edildi. GÖKHAN ÖZYURTLU İstersek başarırız Sıkıntılı gittiği Antalya deplasmanında son yarım saatteki inançlı ve savaşçı futboluyla 2-2'yi yakalayan Karşıyaka'da Başkan Akif Ersezgin futbolcularını göklere çıkardı. "Herkes Karşıyaka'nın gücünü gördü. Futbolcular yeter ki istesin, neler yaparız tüm Türkiye izledi. Son yarım saatte 10 kişi kalmamıza rağmen ciddi motive olup maçı çevirdik. Bu hırsımızı bir saate yayarsak karşımızda kimse duramaz" dedi. Karınca gibiydik! Ersezgin, futbolcularının son yarım saatteki hırsını karıncalara benzeterek, "10 kişi kaldık ama sahada sanki rakipten daha fazlaydık. Tıpkı karınca gibi çalıştık. Birara sol taraftarı futbolcumuz sağ kanatta oyun dışı kalan Ozan'ın yerini dolduruyordu. Oyuncularımız isteyince herşeyi başarır, Antalya'da istediler oldu" diye konuştu. Saçımı çekip tahrik etti Kırmızı kartla oyun dışı kalan Karşıyakalı Ozan, Yardımcı Antrenör Hakan Tınas saçımı çekerek beni tahrik etti" dedi Karşıyaka'nın genç sağ kanat oyuncusu Ozan Özkan, Antalyaspor karşısında tahriklerin kurbanı olduğunu söyledi. Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Hakan Tınas'ın kırmızı kart görmeden önceki pozisyonda taca çıkan topu vermeyerek tansiyonu yükselttiğini belirten Ozan, "Zaman geçirmek için topu saklayıp taç atmamı engelledi. Canım yandı Bu olaydan sonraki ilk pozisyonda hakem bana yaptığım faulden dolayı sarı kart gösterdi. O anda sahanın kenarına gelen Hakan Tınas beni saçımdan çekti. Çok sinirlendim ve tepkimi göstermek istedim. Hakem Bülent Yıldırım saçımı çekeni değil, canı yanan beni gördü. Bu yüzden ikinci sarı kartla oyun dışı kaldım. Suçlu olabilirim ama beni tahrik ettiler" dedi. Futbol şubesindeki istifalar zamansız Karşıyaka Başkanı Akif Ersezgin, futbol şubeden ayrılan Ali Yavuz, Tevfik Sakıpağa ve Murat Polat'ın istifalarını zamansız bulduğunu söyledi. "Arkadaşlar ne yaptıklarının farkında değil" diyen Ersezgin, "İstifa tek taraflı bir müessese. Henüz bana resmi birşey gelmedi ama en kritik zamanda gitmeleri doğru değil. Tevfik Sakıpağa'ya (maddi anlamda bütün yetkiyi size vereyim göreve siz devam edin) dedim ama kabul etmedi" dedi.
|
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
Konu Etiketleri |
|
| ali yavuz ksk , |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Galatasaray Dergisi 62. Sayısı ÇIKTI! | QaRiZmA | Galatasaray | 0 | 12-02-2007 14:31 |
| Savaştan kalma top mermisi patladı: 6 ölü | MuratCabukS | Dünya Gündemi | 0 | 11-16-2007 15:40 |